SOMMARDRÖM I PROVENCE 11-17 AUG 2019

 BASTIDE AVELLANNE
Omgivet av lummiga vingårdar och lila lavendelfält ligger Bastide Avellanne med anor från 1600 talet. Ett exklusivt eko boutique hotell, som drivs av ett svenskt par med hjärtat på rätt ställe och hållbarhets i fokus. Bastiden flödar av lantlig charm, det är genuint, lyxigt och personligt. Lugnet, gästfriheten och de underbara provensalska måltiderna gör Bastiden till den perfekta platsen att njuta av livet i sommar. Läs mer om Bastide Avellanne här

BOENDE
Du väljer själv hur det passar bäst för dig att bo, alla våra rum är rymliga:

 • Shared Occupancy – för delat boende med 1-2 personer i en lägenhet med en eller två rum men ett gemensamt badrum.
 • Singel Occupancy – för enkelrum med eget badrum.
  Läs mer om rummen på Bastide Avellanne här

INGÅR

 • Boende 6 nätter 7 dagar, 11- 17 aug 2019
 •  Underbart lyxiga ekologiska måltider på Bastiden där både mat och dryck ingår. Frukost är Buffé. Lunch/Middag serveras vid bordet.
 • Bergsvandring i solnedgången till St. Quinis Chapel
 • Heldags tur till Gorges du Verdon med yoga & meditation på stranden
 • Utomhus biokväll
 • 2-3 Yogaklasser samt mindfulnessmeditation varje dag med Anna Gordh Humlesjö
 • Transport från/till Tågstationen i Carnoules (20 min transfer från Bastide Avellanne)

PRIS
Pris från € 1750 för delat boende 

RABATT FÖR DIG SOM RESER MED TÅG
NYHET! Pris från € 1650 för delat boende om du reser med tåg hela vägen ner till Provence och tillbaka.  I detta pris ingår även en kosntnadsfri massagebehandling på en timme värd € 75.

RESA 

Du betalar själv för din resa ner till Provence med i kostanden för retreatet ingår klimatkompensation för din vistelse och resa och vi vägleder dig gärna för att göra din resa än mer hållbar.  Vi hjälper vi dig gärna att hitta en resa som passar dig.

 • Vi rekommenderar att du reser med tåg eftersom det är det mest hållbara sättet att resa i Europa.  Ta tåget hela vägen och gör ett riktigt sommaräventyr av resan. Res gärna tillsammans med oss! Vi reser genom ett sommarvackert Europa, som tågluffande tonåringar på nytt och allt känns plötsligt möjligt igen. På tåget har vi tid att lära känna varandra eller egen tid att läsa, lyssna på poddar eller bara blicka ut över städer och fält och skogar och känna tågets puls.  Lär dig grunderna i mindfulness meditation redan på tåget om du vill, med Annas guidning online via Yogobe.
 • Fakta om tågresan: Vi stannar till för en frukost i Köpenham och en mysig fika i Hamburg, en härlig lunch i Paris och middag i Basel. Den gemensamma resan startar i Köpenhamn på lördag morgon 10 aug (Alternativt fredag kväll 9 aug från  Stockholm), och ankommer tillbaka till Köpenhamn söndag eftermidddag 18 aug, alternativt tillbaka senare i Stockholm samma kväll.
 • Interraila själv: Självklart kan du även interraila på egenhand genom Europa och möt upp oss på vägen genom att tåget till Aix en Provence TGV tågstation  eller Carnoules TGV tågstation  (se viktig info om transfer nedan). 
 • Om du väljer att åka tåg hjälper vi dig hela vägen genom att ta fram en rutt och ett prisförslag som du sedan enkelt bokar själv.
 • Fler alternativ: Ett annat sätt att göra din resa mer hållbar är att kombinera flyg/tåg, om du inte känner att du har förutsättningarna för att ta tåg hela vägen. Ta tåg enkelväg, till exempel genom att flyga ner men interraila med tåg med oss tillbaka hem. Eller flyg till Paris och ta tåget från flygplatsen till Carnoules TGV tågstation eller Aix en Provence TGV tågstation. Alternativt är närmaste flygplasterna är Nice eller Marseille, därifrån tar du tåget mellan Nice – Carnoules där vår transfer hämtar dig på tågstationen, eller Marseille – Aix en Provence TGV tågstation (se viktig info om transfer nedan).

TRANSFER

 • Trasfer från Carnoules TGV tågstation är möjlig valfri ankomst och avgångstid, det ligger 15 min bilväg från Bastide Avellanne och där hämtar vi med bil.
 • Det avgår endast en transfer från Aix en Provence TGV tågstation. För gemensam transer från Aix en Provence TGV tågstation planera ankomst till senast kl. 15.00 söndag 11 aug, och avgång till tidigast 9.15 lördag 17 aug .

Du kan även nå oss på telefon +46(0)707899007. Vi ser fram emot att höras med dig!